GOWIN SOCKS Co,.LTD

Spørg ikke kun kvalitet

Slip tid: 2022-11-30 13:53:04  Hits: 14

sock er en vare, vi måske bærer hver dag. Der er et kinesisk ordsprog: foden ved, hvornår skoen passer, men sjældent talte folk om sokker. Har du været opmærksom på sokker, hvis det trøster dig? , kvalitet, vi beder om kvalitet, om vi vil købe sok, men jeg synes, at komfortable sokker skal forstå vores øjne mere. Kvalitet ikke lig med komfort. Sikkerhedsindeks, størrelse, farveholdbar og syning er den kvalitet, vi måske vedrører, men Conten of Firber er også meget vigtig. Forskellige fiberkomponenter af råmateriale har stor indflydelse på sokkernes egenskaber, såsom fugtabsorption, luftpermeabilitet og sved, komfortable sokker vil være anderledes.

if Der er en sokproducent i Kina, der producerer behageligt Sokker som deres forfølgelse, tror du, at slutkunderne vilnægte det?Custom cotton Christmas women crew socks winter socks.jpggowin Socks Co., Ltdis en af ​​denne fabrik.

Dress socks for men.jpg

Custom cotton warm socks Christmas women crew socks.jpg

gowin Socks Co., Ltd er specialiseret i sokker, der fremstiller i mere end 10 år. Med omkring 150 kvalificerede arbejdstagere og 450 avancerede maskiner sælger vores overlegne sokker (sportssokker, kjole sokker, afslappede sokker og modesokker) til mange lande, herunder Amerika, Canada, Franch, Tyskland og Japan osv.

  we har egen sokfabrik, og en række sokkemaskiner kan imødekomme forskellige sokkeranmodninger og produktion. Vi er villige til at vokse sammen med vores kunder, OEM

ODM Service Professional.

Gowin socks samples showroom.jpgtechnical designteam og videnskabelig kvalitetskontrol hjælper os med at gøre gradvis sokker ud fra kundernes idé og design. Vi fokuserer på kundens krav, skaber maksimal værdi for kunderne og udvikler kontinuerligtnye produkter.

Custom socks factory.jpg

Socks packing for shipment.jpg

Tidligere: Sådan laver du logoer på dine s...

Næste: Ved du, om du har bomuldssokker?